5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu pozisyon kontrol edilmelidir. 

Yangın bapları kullanma yerına gereğince, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu üzere olur.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün kapılara nazaran elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile muamelat adımları alelumum şunları kucakerir:

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği uydurmak karınin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım başkaca elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek midein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik yahut çıpa kabil malzemelerden dokumalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli istanbul Yangın kapısı fiyatları hale getirilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page